Η Εταιρεία μας

1963: Ιδρύεται η εταιρεία από τον Παναγιώτη Φρέντζο. Είναι η πρώτη μονάδα στην Ελλάδα που κατασκευάζει το Καπιτονέ.

1975: Η εταιρεία μετατρέπεται σε Α.Ε. (στη σημερινή της μορφή) και επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την μαζική παραγωγή υφασμάτων βαμβακερών και σύμμικτων, υφαντών και πλεκτών.

1981: Χτίζεται το πρώτο εργοστάσιο Κλωστοϋφαντουργίας στη γενέτειρα του Παναγιώτη Φρέντζου στη ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η κατασκευή του τριώροφου κτιρίου στη Νέα Κηφισιά που αποτελεί την έδρα της εταιρείας (έκθεση – γραφεία – αποθήκες).

1991: Δημιουργείται το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο κατασκευής Νon-Woven (τεχνικά υφάσματα), καθώς μεγαλώνει η ανάγκη για καθετοποίηση της παράγωγης, αφού η Βάτα ήταν μέχρι τότε εισαγόμενο προϊόν.

2001: Με την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης και το άνοιγμα των συνόρων που έφερε τις μαζικές εισαγωγές υφασμάτων από χώρες χαμηλού κόστους παραγωγής, η εταιρεία προλαμβάνοντας τις αρνητικές συνέπειες, σταματά την παραγωγή υφασμάτων και επικεντρώνεται στην παραγωγή Non-Woven με αποτέλεσμα να γίνει πρωτοπόρος σε τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο κλάδο.

2015: Η Διεύθυνση της εταιρείας περνά στην επόμενη γενιά που ακολουθεί πιστά τις αρχές της υψηλής ποιότητας, συνέπειας και αξιοπιστίας που πρεσβεύει η εταιρεία για δεκαετίες.

2022: Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την δημιουργία νέας καθετοποιημένης μονάδας κατασκευής Παπλωμάτων & Κουβρλί.

2023: Στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης, η εταιρεία έχει υποβάλει προς έγκριση μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος ισχύος 270KW με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών (Net Metering) και τον περιορισμό του ενεργειακού της αποτυπώματος.